G-VOETBALLERS GEZOCHT

G-VOETBALLERS GEZOCHT

V.V. Doetinchem heeft al meer dan 30 jaar G-voetbal. Dat is voetbal voor jongens en meisjes die vanwege een  beperking in het gewone voetbal een beetje buiten de groep vallen en dus niet echt aan de bak komen.
Omdat ze toch graag willen voetballen is er voor die jongens en meisjes, mannen en vrouwen G-voetbal.

G-voetbal is in principe buiten.
We trainen 1 keer in de week (op dinsdag vanaf 19.30 uur) op sportpark De Bezelhorst en we doen ook mee aan de G-voetbalcompetitie van de KNVB, omdat het leuk is om ook eens tegen G-teams van andere verenigingen te voetballen. Omdat niet iedereen even goed kan lopen, spelen we dan op een half veld. De spelregels zijn ook wat anders en houden rekening met de beperking.
De competitiewedstrijden zijn in het voorjaar en in het najaar en worden op zaterdag gespeeld, meestal rond de middag. Daarnaast doen we regelmatig mee aan toernooien, zowel buiten op het veld als binnen in de zaal.

Als je graag voetbalt en het ook eens een keer wil proberen, kun je contact opnemen met Herman Beerling, herman.beerling@kpnmail.nl of tel.nr 0650270843 (ook voor Whatsapp).
Je kunt ook gewoon op dinsdag naar de training komen. Als je dan sportkleren en een paar sportschoenen meeneemt, kun je gelijk mee doen.
Je kunt dan zelf eens ervaren hoe het is en wij kunnen je een beetje wegwijs maken in het G-voetbal.
Als je wilt en zeker als je nog wat jonger bent, mag je ook gewoon je ouders of begeleiders meenemen.

G-voetbal is voor G-voetballers van alle leeftijden, maar we zouden het heel leuk vinden als er jonge G-voetballers, jongens en zeker ook meisjes, bij zouden komen.
Bij de voetbalvereniging Doetinchem weten ze wat G-voetbal is en helpen ze je graag verder.

G-voetbal aanmelden

Word lid

Wil je lid worden van onze vereniging? Hartstikke leuk! Aanmelden doe je via ons aanmeldformulier. Als je het formulier hebt verstuurd, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Word lid door het Meedoenarrangement

Gebrek aan geld mag geen reden zijn om niet mee te doen. Het Meedoenarrangement heeft een gevarieerd aanbod aan activiteiten zodat je mee kunt doen aan de samenleving. Via de toegekende punten kan je een keuze maken uit verschillende activiteiten.

Klik hier om naar de website van het Meedoenarrangement te gaan.

Meer nieuws

Aankomende activiteiten:

Geen activiteiten.

Archief
Scroll naar boven