Help mee op NLdoet-dag

Met hulp van vrijwilligers – waaronder een flink aantal leerlingen van het project Graafschap Helpt Scoren – worden vrijdag 15 maart de sponsorborden langs het hoofdveld flink schoongemaakt. En ook de houten zitbanken rond het veld worden van hun groene aanslag ontdaan. Dat allemaal in het kader van de landelijke actie NLdoet, met financiële steun van het Oranjefonds. Wil je meehelpen? Dan ben je van harte welkom!

Vanaf half tien gaan we aan de slag met schoonmaakmiddelen en een hogedrukreiniger. Einddoel zijn blinkende sponsorborden en banken waar je weer met je zondagse kleren op kunt zitten, zonder dat deze de volgende dag alweer in de was moeten.  Onze sponsoren en toeschouwers verdienen het!

Als we tijd over hebben, worden er ook nog muurtjes in de kleedkamers wit geverfd, zodat het er allemaal wat frisser uit ziet. Ook daarbij zijn helpende handen welkom. En als er nog tijd over is, worden er nog energiebesparende lampen aangebracht in de bestuurskamer.

In de pauzes zorgt het kantinepersoneel voor hapjes en drankjes om weer voldoende energie te tanken voor de volgende ronde.

Ook al heb je maar een paar uurtjes om de handen uit de mouwen te steken, je bent altijd welkom. Aanmelden kan bij secretaris Jan Klomp, tel. 06 – 25 400 243 en e-mail jan.h.m.klomp@hetnet.nl.

 

 

 

Meer nieuws

Aankomende activiteiten:

Geen activiteiten.

Archief
Scroll naar boven