Walking Football

Wandelend voetballen!

Leeftijd van af 55 jaar m/v

Begin september 2018 zijn wij formeel van start gegaan met Wandelend voetbal. Dit is een wekelijks terugkerend aanbod onder begeleiding van een ervaren trainer.

Een training start met een warming up, waaronder diverse lenig- en behendigheids oefeningen. Gevolgd door het wandelend voetballen. U hoeft dus geen voetballer te zijn om mee te doen! En ook dames zijn van harte welkom! Tijdens de trainingen is niets verplicht, alles naar eigen kunnen, het plezier staat voorop.

Bent u altijd al een voetballiefhebber geweest, maar kunt u de sport fysiek niet meer aan? Dan is Wandelend voetbal wat voor u! Wandelend voetballen is voetballen in aangepaste vorm. U mag niet rennen, worden er geen slidings gemaakt en de afmetingen van het veld zijn aangepast. Een mooie uitdaging voor voetballiefhebbers en iedereen die graag in beweging wil komen of blijven.

De trainingen worden verzorgd door Walking Footballtrainer Peter Aal. Peter is een ervaren trainer en verzorgt ook het wandelend voetballen o.a. in Didam en Westendorp. Hij weet u op een verantwoorde manier in beweging te brengen. Naast wekelijkse trainingen is het sociale aspect belangrijk. Het vooraf samen komen onder het genot van een kop koffie en sociale activiteiten zijn belangrijke aspecten van het wandelend voetbal.

Wekelijks bij v.v. Doetinchem
Iedere woensdag van 13.15 tot 14.30 uur bij v.v.Doetinchem, Bezelhorstweg 85 in Doetinchem.

Wilt u graag meedoen? Maak gebruik van de strippenkaart of..
Kom vrijblijvend een keer op de woensdagmiddag en laat u informeren over de mogelijkheden. Daarnaast bent u elke woensdag welkom om aan te sluiten. Heeft u vragen over dit aanbod, neem dan contact op met vv Doetinchem via info@vvdoetinchem.nl. of Ger Melissen 06-23233501

(ook aangesloten bij het Meedoen Arrangement)

Scroll naar boven