Clubsupport voetbal in tijden van Corona

Logo

Beste sporter,
In deze turbulente tijd is het voor sporters wellicht lastig om actief te blijven. Sportactiviteiten zijn afgelast, sportscholen zijn dicht.
Ook bij De Fysioclub zijn wij druk bezig om te denken in oplossingen, zodat alle sporters die verbonden zijn aan De Fysioclub fit en gezond blijven en daarnaast aan de gang blijven. Bekend is uit de literatuur dat een periode van verminderde activiteit (bijvoorbeeld een zomervakantie), het risico op blessure kan verhogen. Als straks de sportclubs weer gaan starten na een periode van verplichte rust, willen wij graag dat je zo fit mogelijk aan de start staat om zo onnodige blessures te voorkomen.

Door middel van onze livestream op YouTube biedt de Fysioclub tal van trainingen aan die je thuis kan uitvoeren. Wij vinden het belangrijk om onze omgeving te helpen met in beweging te blijven en bieden dit gratis aan.

Naast ons Youtube kanaal willen wij door middel van het MyWellness systeem, ons online trainingsplatform, jou de kans geven om zo fit mogelijk te blijven en het blessurerisico te minimaliseren wanneer je weer gaat voetballen.

Wil je graag zonder kosten een fysiotherapeutisch schema krijgen waar je de komende weken mee aan de slag kunt gaan? Contact ons dan op de onderstaande manier:

Stuur een mail naar sven.bolderman@fysioclub.nl met je:
• Naam
• Leeftijd
• Voetbalclub
• Mailadres waarop je je account wil aanmaken voor MyWellness

Wanneer wij jouw aanmelding verwerken krijg je een mail met activatielink. Download de MyWellness-app en je kunt je schema openen. Daarnaast ontvang je nog informatieve mails over zaken die voor jouw gezondheid belangrijk zijn. Denk aan informatie over voeding en sport en trainingsprikkels als supercompensatie.

Interesse? Stuur een mail, installeer de app en blijf fit!

Meer nieuws

Logo

Aankomende activiteiten:

Geen activiteiten.

Archief
Scroll naar boven