Even een update van de sponsorcommissie

L.Meijer.

De afgelopen periode hebben we weinig mogen voetballen door de corona. Achter de schermen heeft de sponsorcommissie er alles aan gedaan om onze sponsoren binnenboord te houden en geprobeerd om er nieuwe bij te krijgen. Al met al is ons dit redelijk gelukt. In die lastige twee periodes er zijn er weinig tot geen afgehaakt. En voor kleding- en bordsponsoring is er zelfs een aantal bij gekomen.

Voor kledingsponsoring geldt dit voor het eerste team, tweede team en het G-team. Voor het eerste en tweede team zijn de kledingsponsoren o.a. LC Printing, Café ZusenZo, Feestcafé Bubbels, Projectservice Derksen, Pro Schilders, Mijn Achterhoekje en Mubiflex Elektrotechniek. En voor het G-team de Stichting Litania uit Hengelo (G.). Als bordsponsor zijn bij ons aangesloten Mevaro Personeel BV, Mijn Achterhoekje, Kubus Doetinchem, Easy Running, Doetinchem-Eet.nl en Preduxion.

De meeste balsponsoren en adverteerders in het programmaboekje zijn hetzelfde gebleven, met een welkom aan AB Lifestyle als balsponsor.

Wij heten alle nieuwe sponsoren hartelijk welkom. En we danken alle sponsoren die ons trouw zijn gebleven bijzonder hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen. Wij hopen dat we onze contacten nog lang mogen onderhouden.

Bij de foto:
Onlangs hebben we een sponsorbordoverdracht gehad van Kubus Doetinchem, door een van hun medewerkers, Lily Meijer, die bij ons in het vrouwenteam voetbalt. Namens de sponsorcommissie ondertekende Jan ter Haar de overeenkomst.

J-Ter-Haar.
J-Ter-Haar.
L.Meijer.
L.Meijer.

 

Meer nieuws

L.Meijer.

Aankomende activiteiten:

Geen activiteiten.

Archief
Scroll naar boven