Walking Football bij vv Doetinchem op woensdagmiddag

Op woensdagmiddag is er bij vv Doetinchem Walking Football. Dit is een wekelijks terugkerende activiteit onder begeleiding van een ervaren trainer, gericht op ouderen.
Een training begint met een uitgebreide warming-up, waaronder diverse lenig- en behendigheidsoefeningen. Gevolgd door Walking Football. U hoeft dus geen voetballer te zijn om mee te doen! En ook vrouwen zijn van harte welkom! Tijdens de trainingen is niets verplicht, alles gaat naar eigen kunnen. Het plezier staat voorop.

Bent u altijd al een voetballiefhebber geweest, maar kunt u de sport fysiek niet meer aan? Dan is Walking Football wat voor u! Walking Football is voetballen in aangepaste vorm. Bij Walking Football mag u niet rennen, worden er geen slidings gemaakt en de afmetingen van het veld zijn aangepast. Een mooie uitdaging voor voetballiefhebbers en iedereen die graag in beweging wil komen of blijven.

Vooraf aan het Walking Footbal op de woensdagmiddag is er in de kantine vanaf 13.00 een inloop met een gratis kop koffie. En om 13.30 uur start de training, die ongeveer een uur duurt. Dan kunt u ervaren wat Walking Football precies is en of dit bij u past. Doe mee met GRATIS 6 proeftrainingen.

Naast wekelijkse trainingen is het sociale aspect belangrijk. Het vooraf samenkomen onder het genot van een kop koffie en sociale activiteiten zijn belangrijke aspecten van het Walking Football.

Wilt u graag een keer meedoen en woont u in Doetinchem-Noord of in het buitengebied richting Zelhem? Kom dan op woensdagmiddag naar onze voetbalvelden op sportpark De Bezelhorst. Eerst een keer kijken mag ook. Laat u informeren over de mogelijkheden.

Heeft u vragen over dit aanbod, neem dan contact op met vv Doetinchem via info@vvdoetinchem.nl of bel Jan Klomp (06-25 400 243).

Meer nieuws

Aankomende activiteiten:

Geen activiteiten.

Archief
Scroll naar boven