We zoeken kantinemedewerkers

Voor enkele dagdelen in het weekend zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven kantinemedewerkers (M/V)! Staat gastvrijheid en klantgerichtheid bij jou hoog in het vaandel, ben jij heel flexibel inzetbaar en wil je wat bijverdienen? Dan is vv Doetinchem op zoek naar jou!

Je werkzaamheden zijn zeer divers, maar zullen zich grotendeels afspelen achter de bar en soms in de keuken van onze kantine op sportpark De Bezelhorst.
In een leuk barteam zullen je werkzaamheden bestaan uit o.a. verkoop van drank, het opnemen van bestellingen, voorbereiden van de verkoop van broodjes, verkoop snoep/ijs en warme snacks. Ook de schoonmaak van de kantine (bij sluiting) valt binnen de werkzaamheden.

Je krijgt professionele ondersteuning bij het uitoefenen van je taken. En er bestaat ook de mogelijkheid voor het deelnemen aan trainingen zoals sociale hygiëne, reanimeren of andere aanverwante cursussen.
Het werk is volgens een vast rooster. Daardoor weet je ruim van te voren wanneer je aanwezigheid op ons complex is vereist.

Buiten de werkzaamheden op de reguliere voetbal zaterdagen  en zondagen doen we ook regelmatig een beroep op onze medewerkers voor speciale evenementen, waaronder diverse toernooien en sociaal maatschappelijke activiteiten.

Mocht je interesse hebben in deze functie met bijverdienste? Reageer dan snel door een mail te sturen naar: gspmelissen@planet.nl
Voor meer informatie kun je vrijblijvend bellen met voorzitter Ger Melissen: 06 – 2323 3501.

Meer nieuws

Aankomende activiteiten:

Geen activiteiten.

Archief
Scroll naar boven