WPDevelop maakt een nieuwe website voor v.v. Doetinchem

Nieuwe website vvdoetinchem.nl

Het heeft een tijdje geduurd, maar dan heb je ook wat. Per heden heeft v.v. Doetinchem een compleet nieuw professionele website om trots op te zijn. Mede mogelijk gemaakt door het Doetinchemse bedrijf WPDevelop.

Wat is er nieuw?
Er heeft een aantal wijzigingen plaatsgevonden vergeleken met de oude website.
Zo kun je je eenvoudig aanmelden via het contactformulier om lid te worden. Maar ook voor sponsoren en vrijwilligers is het nu duidelijk hoe zij zich kunnen aanmelden.
Uiteraard wordt er aandacht besteed aan de privacy.
Ook herbergt de website de nodige informatie, die nu gestructureerd wordt weergegeven, een routeplanner en nog veel meer.

Ledenonderzoek
‘’Zeer tevreden met het eindresultaat en de samenwerking. Bij Fatih is alles mogelijk. Je wensen staan centraal.’’ Aldus bestuurslid Cristian Arèvalo de Weever. “Binnenkort gaan we een onderzoek houden onder onze leden om de tevredenheid te testen maar ook voor hun feedback. Houd de website en je e-mail goed in de gaten.”
Daarnaast is er een poll gemaakt waarin de leden alvast hun mening over de nieuwe website kwijt kunnen. Dat is te vinden in de tab ‘nieuws’. We hopen op zoveel mogelijk reacties. Want elke mening telt.

Wat is WPDevelop?
Fatih: “Bij WPDevelop staan wij voor moderne en kwalitatieve diensten. Samen met de wensen van de klant brengt WPDevelop de droomwebsite tot werkelijkheid. Wij bieden je ook de mogelijkheid om jouw website te laten hosten door ons. Een nieuwe website kan al binnen een week online zijn. Bij ons je website laten maken betekent dat je een kwalitatief hoogstaande website krijgt waarmee je nog jaren vooruit kunt. Dat geldt voor al onze websites, van eenvoudige tot uitgebreide sites.”

Voor contact stuur een mail naar: hallo@WPDevelop.nl

Aanbrengbonus: Spread the word en verdien 50 euro aanbrengbonus per nieuwe klant. WPDevelop geeft jou een beloning van 50 euro voor elke door jou aangebrachte nieuwe klant. Kijk voor meer informatie over de bonus op: www.wpdevelop.nl/vijftig-euro/

Meer nieuws

Nieuwe website vvdoetinchem.nl

Aankomende activiteiten:

Geen activiteiten.

Archief
Scroll naar boven