Hoofdsponsor Bielheimerbeek en voetbalvereniging Doetinchem verlengen samenwerking en zetten in op de toekomst

Wasserij Bielheimerbeek, gespecialiseerd in bedrijfskleding, horeca en hygiëne en al sinds 2008 de hoofdsponsor van de voetbalvereniging Doetinchem, blijft de vereniging ook de komende drie seizoenen steunen. Onlangs werd, na eerder al goed met elkaar gesproken te hebben, het nieuwe contract door beide partijen ondertekend in het fraaie pand van Bielheimerbeek te Varsseveld.

In eerdere gesprekken kwamen uiteraard de recente negatieve nieuwsberichten over de voetbalvereniging naar voren, maar al snel werd duidelijk dat het bestuur, alsmede de vrijwilligers van v.v. Doetinchem, keihard aan het werk zijn om de ontstane problemen op te lossen en hun visie verder uit te bouwen. Bielheimerbeek staat volledig achter deze aanpak en wil door middel van deze verlenging van de samenwerking, de vereniging helpen met het bouwen aan de toekomst.

Het komende seizoen is Bielheimerbeek kledingsponsor van een jeugdteam JO8 in de onderbouw. Daarnaast zullen ook de reclame-uitingen op de accommodatie De Bezelhorst in de vorm van reclameborden en vlaggen zichtbaar blijven. Uiteraard blijft Bielheimerbeek ook alle tenues van de oudste voetbalvereniging van de Achterhoek(!), opgericht in 1907, wassen.

Directeur George Khoury van Bielheimerbeek is verheugd met de verlenging.
‘’We zijn blij dat we de voetbalvereniging Doetinchem ook na 15 jaar nog steeds kunnen sponsoren. Wij zijn met Bielheimerbeek sterk aan het groeien als bedrijf en wij hopen dat wij ook v.v. Doetinchem kunnen meehelpen te groeien. Wij staan achter de genomen maatregelen en de toekomstvisie van het bestuur. Er liggen mooie plannen van de vereniging waar wij graag deel van uit willen maken. Niet alleen op voetbalgebied, maar ook qua verduurzaming. Wij zijn immers ook een ‘groen’ bedrijf. Tevens hopen wij met deze verlenging ook andere sponsoren en leden warm te maken en/of te houden om de voetbalvereniging Doetinchem te (blijven) steunen.”

Bestuurslid Jacqueline Scheidt van voetbalvereniging Doetinchem is eveneens blij met de continuering van de samenwerking. “Dat Bielheimerbeek als hoofdsponsor en gerenommeerd Achterhoeks bedrijf achter onze visie staat doet ons enorm goed. Zonder sponsoren kan een vereniging niet bestaan. De verschuiving van de sponsoring naar een jeugdteam ondersteunt tevens onze visie om meer in de jeugd te investeren. We kijken daarom erg uit naar vernieuwde samenwerking de komende drie seizoenen.”

“Met behulp van sponsoren en de inzet van vrijwilligers is de afgelopen twee jaar enthousiast geïnvesteerd in de vereniging. Zo is de accommodatie flink opgeknapt en verduurzaamd, is de verhuur van de kantine overdag uitgebreid, zodat er financieel meer stabiliteit is en er is veel geïnvesteerd in de jeugd door een team gemotiveerde en kundige trainers/leiders. Gezien de groei van het aantal leden bij de jeugd is duidelijk dat deze aanpak werkt en we weten zeker dat deze groei gaat doorzetten.” , aldus Jacqueline Scheidt.

V.v. Doetinchem wil een vereniging zijn waar iedereen zich thuis en veilig voelt. Waar plezier voorop staat en waar men graag naartoe komt. Alle plannen die in het verschiet liggen dragen bij aan die missie. Gesteund door sponsor Bielheimerbeek bouwt V.V. Doetinchem aan een positieve toekomst.

Meer nieuws

Aankomende activiteiten:

Geen activiteiten.

Archief
Scroll naar boven