vv Doetinchem zoekt mini’s!

vv Doetinchem is bezig om de jeugd weer een boost te geven. Vooral aan de onderkant willen we de jeugdafdeling weer een stevig fundament geven.
Vanaf zaterdag 1 augustus 2020 start er daarom weer een nieuwe groep mini’s. Dit is een groep kinderen van 4- t/m 6-jarigen.
Bij een grote groep wordt er goed gekeken naar de leeftijden en naar niveau, om het voor iedereen plezierig te houden!

De trainingen vinden voorlopig alleen plaats op de zaterdagochtend, van 10.00 uur tot 11.00 uur. Dit omdat ook veel kinderen doordeweeks al druk zijn met school en zwemlessen.
Mocht er echter in de toekomst veel belangstelling zijn om ook doordeweeks nog een keer te trainen, dan is die optie er zeker.
Er staat een enthousiaste trainer voor de groep die de kinderen op een speelse manier het voetbalspelletje kan leren.

vv Doetinchem is op zoek naar nieuwe mini’s om de huidige groep nog groter te maken en daardoor gevarieerder en doelbewuster te kunnen trainen. Ook kan er dan gedacht gaan worden aan onderlinge toernooivormpjes.

Kom een keer kijken op de zaterdagochtend en laat uw kind gerust eerst een aantal keren meedoen alvorens het officieel lid hoeft te worden. Mocht het dan bevallen, dan is aanmelden immers zo gepiept! Meelopen kan al vanaf een leeftijd van 3,5 jaar.

Voor info en/of aanmelden:
Mail naar info@vvdoetinchem.nl of naar pmelissen@vvdoetinchem.nl

Meer nieuws

Aankomende activiteiten:

Geen activiteiten.

Archief
Scroll naar boven