Steun actie ‘Supporter van v.v. Doetinchem’

Na een super leuke en drukke seizoenskick-off op zaterdag 26 augustus, met een spellendag voor de jeugd en een barbecue en een drankje voor de ouderen, zijn de trainingen inmiddels ook in volle gang. Wat ook weer is begonnen, is de actie ‘Supporter van v.v. Doetinchem’.

Even een korte uitleg voor degenen die niet weten wat dit is. Voor 20 euro koop je een bordje. Hier komt jouw naam op te staan. En dit bordje blijft het hele seizoen, vanaf nu tot eind augustus 2024, op het grote bord in de kantine hangen, onder de sjaal met de tekst ‘Supporter van v.v. Doetinchem’. Zo kan iedereen zien dat jij een ECHTE supporter van Doetinchem bent.

Alle briefjes van 20 euro gaan in een spaarpot, met een dubbele bestemming. Met het geld willen we voor de kleine pupillen weer een kamp gaan realiseren, aan het einde van het seizoen. En voor de wat grotere jeugd willen we graag een tafelvoetbalspel kopen voor in de kantine.

Mocht je nu denken, aan die doelen wil ik graag bijdragen, geef je dan op. Dat kan bij Ilse Elshof, maar ook bij het barpersoneel van de kantine. Het is mogelijk om het bedrag in de kantine te pinnen. Maar je kunt ook eenmalig 20 euro overmaken naar rekeningnummer  NL44RABO0384306861 onder vermelding van ‘supporter van v.v. Doetinchem’ en de naam waarmee je op het bordje wilt staan.

We hopen dat het grote bord snel te klein is.

Meer nieuws

Aankomende activiteiten:

Geen activiteiten.

Archief
Scroll naar boven